HTML

EU turista

Európai körutazás, avagy megyünk és megnézzük hol, milyen az élet világválság idején. Beülünk a "mi autónkba", mögékötjük a "mi motorunkat" és világgá megyünk. Megfigyeljük, külföldön is depressziós nép-e a magyar. Dolgozunk és jólérezzük magunkat. Máshol. :)

Utolsó kommentek

IndaFotó képek

Címkék

Santiago feat. Denes

2009.06.28. 14:38 DenesWebb

Gyerekkoromban a családban mindenkinek volt otthon zongorája. Emléxem, hogy rácsodálkoztam az első olyan lakásra, amiben nem volt. "Nektek nincs zongorátok???" 

Barcelonában minden háztartásban van legalább egy gitár, van ahol több is. Amikor szóba kerül, hogy ki milyen hangszeren játszik és megtudják, hogy én gitáron, rögtön a kezebe nyomnak egyet, hogy akkor játszunk. Szép sorban előkerül még ez-az. Az alábbi videón házigazdánk - Santiago - gitáron játszik és szöveget rögtönöz a konyhában lévőkről. Közben én a kedvenc új ütőhangszeremen,Cajón-on kísérem.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://eu-turista.blog.hu/api/trackback/id/tr541213528

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása