HTML

EU turista

Európai körutazás, avagy megyünk és megnézzük hol, milyen az élet világválság idején. Beülünk a "mi autónkba", mögékötjük a "mi motorunkat" és világgá megyünk. Megfigyeljük, külföldön is depressziós nép-e a magyar. Dolgozunk és jólérezzük magunkat. Máshol. :)

Utolsó kommentek

IndaFotó képek

Címkék

Tierpark und Freizeitpark Germendorf

2009.05.16. 12:41 DenesWebb

Ma szombat van és zuhog az eső. Ezt a weather.com jóvoltából szerencsére előre tudtuk, így a szombatunkat már csütörtökön megtarthattuk.

Berlinből fél óra motorozással elérhető ez a remek vadaspark.
http://www.freizeitpark-germendorf.de/

4 komment

Címkék: video berlin állatok tierpark freizeitpark germendorf

A bejegyzés trackback címe:

https://eu-turista.blog.hu/api/trackback/id/tr501124862

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Mathi 2009.05.18. 13:26:23

Sziasztoook!
Látod milyen ügyes vagyok Nyussz! Megjegyeztem, megtaláltam! :) Írtó klassz lehetett ez a vadaspark! Láma rulez! :-p Mégegyszer kösz, hogy hívtál! Az egész napomat feldobtad vele!!!! Vigyázzatok Egymásra és hozzatok ajándékot! :) Puszi és ölelés!!!!

zsándárk 2009.05.20. 10:46:52

nagyoncukííííí!
és Angyalka hogy örül a fagyinak! hihi.

spumi 2009.05.20. 17:21:45

Mathi -híres nagy állatszerető, zsiráfkarolgató barátunk- szülinapját "ültük" aznap, készítettünk is egy szülinapi videot meglepinek. Egy lámával karöltve mondtuk személyes üzenetünket.. sajnos a videon már nincs rajta -ezért nem is tettük fel ide- de a genya láma, önmagát nem hazudtolva KÖPÖTT, engem, le. :) Elhajoltam. :) BOLDOG SZÜLIHETET! :)

Mathi 2009.05.23. 15:46:09

@spumi: Kösziiiiii Nyusszz! Nagyon arik vagytok! Most elmebaj van nálam ittenhon... De jó olvasgatni, hogy Veletek minden ok! Pussza
süti beállítások módosítása