HTML

EU turista

Európai körutazás, avagy megyünk és megnézzük hol, milyen az élet világválság idején. Beülünk a "mi autónkba", mögékötjük a "mi motorunkat" és világgá megyünk. Megfigyeljük, külföldön is depressziós nép-e a magyar. Dolgozunk és jólérezzük magunkat. Máshol. :)

Utolsó kommentek

IndaFotó képek

Címkék

Színes-szagos élmény a barcelonai piacon

2009.06.23. 12:39 spumi

Elriszáltuk magunkat a piacra. Szívesen ismétli az ember ezt az élményt, nagyon mókás, kihagyhatatlan. Későn mentünk, mégis elég nagy volt még az élet. "Azt játszottuk", hogy Péter súgott, megmondta spanyolul mit kérjek, én meg kértem. Elég nagy volt a röhögés időnként, nyilván nem mindig sikerült úgy és azt mondanom, amit kellet. Egyszer kértem egy kiló gyereket, egy kiló füge helyett :) De cuki volt az eladólány, nézzétek meg milyen türelmes.

Szólj hozzá!

Címkék: video élet vásárlás barcelona

A bejegyzés trackback címe:

https://eu-turista.blog.hu/api/trackback/id/tr521203095

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása