HTML

EU turista

Európai körutazás, avagy megyünk és megnézzük hol, milyen az élet világválság idején. Beülünk a "mi autónkba", mögékötjük a "mi motorunkat" és világgá megyünk. Megfigyeljük, külföldön is depressziós nép-e a magyar. Dolgozunk és jólérezzük magunkat. Máshol. :)

Utolsó kommentek

IndaFotó képek

Címkék

Bónuszvideók Amszterdamból

2009.06.12. 12:26 spumi

A napokban megpróbáljuk utolérni magunkat. Végre van töménytelen mennyiségű spanyol netünk, - igen-igen, már Barcelonában vagyunk - és némi anyagunk arról, ahogy idáig jutottunk. Egyelőre ezeket az élményeinket posztoljuk...

Berlinben vásároltunk online egy kamerát, nagyon klafa, vízálló is meg  hű-meg-há. Sanyo xacti ca-8. Wow. Jól is jött a vízállósága már, kicsit esős volt az út itt ott. De erről majd a következő bejegyzésben. 

És akkor itt egy bónusz, Dénes a férfivécében :)

Szólj hozzá!

Címkék: video motor közlekedés utazás kamera vízálló amszterdam sanyo xacti ca 8

A bejegyzés trackback címe:

https://eu-turista.blog.hu/api/trackback/id/tr511180784

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása