HTML

EU turista

Európai körutazás, avagy megyünk és megnézzük hol, milyen az élet világválság idején. Beülünk a "mi autónkba", mögékötjük a "mi motorunkat" és világgá megyünk. Megfigyeljük, külföldön is depressziós nép-e a magyar. Dolgozunk és jólérezzük magunkat. Máshol. :)

Utolsó kommentek

IndaFotó képek

Címkék

Utazás az utazásban, avagy hogyan tovább

2009.06.02. 23:23 spumi

Készülődünk a tovahaladásra. Elmentünk a hőn szeretett Louis áruházba és jól bevásároltunk camping felszerelésből. A képen látható sátor lesz a következő otthonunk, mintegy 10 napon, és 3(4) országon át. Én leszek a félvér néni, Dénes meg az izmos bácsi :)

4.én, csütörtökön indulunk. Még 2 napunk van felkészülni, újra bepakolni, most tematikusan. Még el kell használnom az utolsó jógám és szerezni kell felfújhatós ágyat (amit otthonról nyugodtan elhozhattunk volna, ha elég kitartóan mondom, hogy márpedig az kell.)

Elképzelhető, hogy a Reistag tetején lévő buborékba már nem jutunk fel, ami kár, viszont van hűtőmágnesünk (az mindenhonnan kell)  :)

Tehát a tervek szerint a hétvégén már Amsterdamban próbálgatjuk a hírhedt cafeshopokat.

Majd elmegyünk Franciaországba, ezen belül is Calaisba, ahol letáborozunk és másnap reggel 10-ig odaérünk az Eurotunnelhez motorral. Ezen átmegyünk az angolokhoz. Elmotorozunk Londonig, ott töltjük a napot, majd este vissza a csalagúton a campingbe.

Szerdán elmegyünk Párizsba, ahonnan majd csak szombaton indulunk tovább Barcelonába. Az időterv teljesíthető. Remélem, hogy elég szerencsések leszünk ahhoz, hogy egyben célt érjünk és még élvezzük is ezt a szuper utat, melynek költségei felérnek egy hónapnyi berlini tartózkodásunkkal. Pedig "csak" campingezünk :)

Fel vagyunk vértezve szuper hálózsákokkal is, melyek nem hidegre vannak kitalálva (reméljük ilyenben nem lesz részünk) viszont a kettő összezippzárazható "franciaággyá".

Kiváncsian várjuk az elkövetkezendő közel 2700 km-t. Korábban egyikünk sem járt egyik tervezett országban sem. Barcelonáig nincs egyetlen ismerősünk sem, kivéve az utazók védőszentjét, aki mindig velünk van.

 

1 komment

Címkék: utazás berlin párizs london tervezés amszterdam camping calais

A bejegyzés trackback címe:

https://eu-turista.blog.hu/api/trackback/id/tr671160405

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

zsándárk 2009.06.05. 09:54:29

ó, Drágám, de ott lennék Veletek! :D
jó továbbutazást, meg...
süti beállítások módosítása