HTML

EU turista

Európai körutazás, avagy megyünk és megnézzük hol, milyen az élet világválság idején. Beülünk a "mi autónkba", mögékötjük a "mi motorunkat" és világgá megyünk. Megfigyeljük, külföldön is depressziós nép-e a magyar. Dolgozunk és jólérezzük magunkat. Máshol. :)

Utolsó kommentek

IndaFotó képek

Címkék

Louis MEGA Shop Berlin-Lichtenberg

2009.05.10. 12:46 DenesWebb

Teljesen más Berlinben motorozni, mint Budapesten. Berlinben nem nyomulnak a motorosok, mennek a saját sávjukban az autók mögött. Az autóban ülő sofőrök is sokkal előzékenyebbek és szabályosabbak, pl. a kereszteződéseket nagyon tisztelik, még a legnagyobb csúcsforgalomban sem láttam olyat, hogy valaki beragadt volna és elálja a többiek útját. Hamar átvettem én is ezt a nyugodt, szabálytisztelő közlekedési módot. Napról napra egyre németebbül közlekedem.

A berlini motorossá (óriásrobogossá) válásom útján nagyon hiányzott a következő mérföldkő. Még soha nem voltam Louis áruházban. A Louis egy kifejezetten motorosokra szakosodott német áruházlánc. Ez alkalommal a Berlini Louis MEGA Shop-ot látogattuk meg, ami a nevét nem meghazudtoló módon hatalmas és lényegében mindent árul, amit a motorokkal, motorozással, vagy akár a túrázással kapcsolatban meg lehet vásárolni.

Főleg a nyálunkat csurgattuk csak, de a 10 EUR-s multiméter és a 20 EUR-s utcai/motoros cipő olyan jó ajánlat volt, ami mellett nem lehetett elmenni. A Berlin és Barcelona közötti utazásunkhoz és motoros csillagtúráinkhoz még szükségünk lesz hátsó csomagtartó dobozra, sátorra, ilyesmikre, amiket már elkezdtünk kinézni és lelkesen dolgozunk, hogy pénzünk is legyen a megvásárlásukhoz...

3 komment

Címkék: video berlin louis burgman

A bejegyzés trackback címe:

https://eu-turista.blog.hu/api/trackback/id/tr541112853

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

spumi 2009.05.10. 13:29:02

Annyira szuper lenne, ha kommentelnétek! Tényleg! Hiányoztok és jól esne látni/olvasni titeket is.
Csak egyszer kell regisztrálni..

Nigro 2009.05.11. 00:01:48

@spumi:
Nah én olvaslak titeket rendszeresen ;)
Csak irígykedem, hogy mennyi szuper dolgot csináltok, amig én talicskázom a földet a kertben :)

spumi 2009.05.11. 13:23:41

@Nigro: Mi meg a szuper kertedre irigykedünk, no meg persze a talicskádra :D
süti beállítások módosítása