HTML

EU turista

Európai körutazás, avagy megyünk és megnézzük hol, milyen az élet világválság idején. Beülünk a "mi autónkba", mögékötjük a "mi motorunkat" és világgá megyünk. Megfigyeljük, külföldön is depressziós nép-e a magyar. Dolgozunk és jólérezzük magunkat. Máshol. :)

Utolsó kommentek

IndaFotó képek

Címkék

Szívből jött kreativitás a berlini otthonunkban

2009.05.08. 14:24 spumi

Másfél napos "esőnapot" kaptunk rögtön a megérkezésünk után.
Ezidő alatt kipihentük magunkat, belaktuk a lakást,
kialakítottuk a munkaállomásainkat és megállapítottuk, hogy ez így most pont olyan, mint otthon :) Körbevettük magunkat a monitorjainkkal.

A lakásunk nagyon kellemes. Tök más stílusa van, mint amilyet én elképzelnék magamnak, de ezt csak azért mondom, mert ez itt olyan más.

Egy belbudai, nagy belmagasságú, tágas szobás kecót képzelj el, -persze mindezt a régi Kelet Berlinben- amit a tulajdonosa a maga művészi stílusában, kétkezi munkájával helyrerakott annyira, hogy ettől irtó otthonos lett.

Sok sok olyan megoldással találkozunk lépten-nyomon, amitől nagyon részletgazdag a berendezése.


Eleinte hosszú perceket töltöttünk azzal, hogy csak álltunk/ültünk/feküdtünk egy egy helyiségben és néztünk körbe-körbe.
Igazán élhető környezet, köszönjük "R&B!", hogy használhatjuk, amíg berlinerek vagyunk. :)

Az ágyban szinte az az érzésünk, hogy amint belefekszünk beszippant minket egy más, álomvilág. Szinte azonnal elalszunk. Bár lehet, hogy ez a napi sok, levegőn töltött csavargásnak és az élmények újszerűségének közös, elmaradhatatlan eredménye.

Egyik kedvenc terem a fürdőszoba. Imádom! Én is ilyen apró csempéset szeretnék otthonra. Meg persze sarokkádat. Naná, hogy kipróbáltuk ketten :) Sajnos a picike bojler nem hagyott túl sokáig punnyasztódni a vízben. Sebaj.

A konyha! Gyerekek, itt annak is főzni támad kedve, aki amúgy nem nagyon sürög-forog szívesen ebben a térben. Látszik és érződik, hogy itt minden használva van.

Itt aztán megy a főzőcske rendesen! És nem is akármilyen alapanyagokból. Az öreg szekrények felhasználása nagyon ötletes. És nem nagyon találni két egyforma tányért, (najó, de.) bögrét. Színes, kedves, kellemes, meleg helyiségek telve szeretettel öntözött növényekkel. :)

Szólj hozzá!

Címkék: kreatív berlin lakás

A bejegyzés trackback címe:

https://eu-turista.blog.hu/api/trackback/id/tr261109912

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása