HTML

EU turista

Európai körutazás, avagy megyünk és megnézzük hol, milyen az élet világválság idején. Beülünk a "mi autónkba", mögékötjük a "mi motorunkat" és világgá megyünk. Megfigyeljük, külföldön is depressziós nép-e a magyar. Dolgozunk és jólérezzük magunkat. Máshol. :)

Utolsó kommentek

IndaFotó képek

Címkék

Önfeledt csavargás

2009.05.08. 15:39 spumi

Délutánonként gyakran indulunk neki "csak úgy"! Próbáltunk célirányosan, fontosabb megnéznivalókat kitalálni, de egyelőre valahogy abban leljük örömünket, hogy megtaláljuk az ismerős helyeket.

Ilyen a prater például, ahol legutóbb felfedeztem, hogy berlini szülők nem olyan idegbetegek, mint néhány honfitársunk.

Jó ez a "belső park" csupa hatalmas fákkal, napocskával, sörrel,kolbásszal.

Van egy olyan utcácska itt, ahol csupa használt, régi holmi kapható. Elég vicces kinézete van a boltoknak. Oldszkúl csízmák, bőrhatású-műanyag puffok, "malév"-stílusú oldaltáskák, utazóbőröndök, nagyi levetette szoknyák. Igazi zsibvásár, de mégis valahogy rendezett külsővel.

Megkerestük kedvenc magyar-berlini rajzemberem boltját, vettem is tőle néhány képet, képeslapot, kitűzőt. Oda vagyok érte.

Akkora szél volt egyik délután, hogy majd elfújt minket a motorral, de mi csak kavirnyásztunk a szép napos időben a Reistag közelében. Szeretnénk felmenni majd a buborékba, de eddig lusták voltunk sorbaállni, pedig csak egy kisebb félórás sor várt az ingyenes látványra. Igazán megérné.

 

Szólj hozzá!

Címkék: kreatív video berlin

A bejegyzés trackback címe:

https://eu-turista.blog.hu/api/trackback/id/tr281110063

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása