HTML

EU turista

Európai körutazás, avagy megyünk és megnézzük hol, milyen az élet világválság idején. Beülünk a "mi autónkba", mögékötjük a "mi motorunkat" és világgá megyünk. Megfigyeljük, külföldön is depressziós nép-e a magyar. Dolgozunk és jólérezzük magunkat. Máshol. :)

Utolsó kommentek

IndaFotó képek

Címkék

Mindenről listát vezetek - ez a titkom

2009.04.29. 13:40 spumi

Mintha még nem lett volna elég a csomagolással járó agyalás, pakolás, szekrényszelektálás.. Megszerveztük a búcsúbulinkat. Állítom, hogy nagyon szuperül sikerült. Olyan jól, amire nem is számítottam álmomban sem. Sok segítséget kaptunk ehhez Anyuéktól (Köszönjük!!!), a szomszédoktól (kertibútorok), Zsuzsáéktól (csodaszép virágok). A legkellemesebb élmény az volt számomra, hogy elhozták közénk Nagyit is, amit külön köszönök, mert jelenlétével (anyakirálynő) megkoronázta az egész ünneplést. Erre mindig emlékezni fogunk! Jó, hogy itt voltatok!

Volt egy (pár) másik búcsúbuli is, ami mellett szintén nem lehet szó nélkül elmenni. A céges "mucibuli" például. csajok! óriási volt! Köszönöm! Ez a puszi megy mindannyiótoknak!

 

 

 

 

 

 

Egyre valóságosabb ez az egész utazás.
Lilitől is elbúcsúztunk. Én könnyesen :)

Kértem egy plusz bőröndöt is, megérkezett, íme Ő lenne az :)

 

 

 

 

 

 

Kiválogattam a fontosabb cipőket,

 

 

 

 

 

 

a legszükségesebb kiegészítőket,

 

 

 

 

 

 

és táskákat. Valahogy ez utóbbi nem túl fényes látvány. Igazából sok tatyóm van, de egyik sem elég praktikus. Sebaj a spanyoloknál tuti találni fogok néhány örök darabot :)

 

 

 

 

 

 

A ruhák még elég kaotikusan festenek. Nem szeretnék túl sokat vinni, igyekszem itt is a praktikumot szem előtt tartani. Most megyek át harmadszor a szelektáláson. Szerintem amit most nem csomagolok be, akár el is ajándékozhatnám..

 

 

 

 

 

 

Ma még elég sok dolgot össze kell tenni, úgyhogy megyek is.

Van egy kis gyomorban lappangó izgalommagvam, ettől kicsit remeg a kezem is :))

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://eu-turista.blog.hu/api/trackback/id/tr71093478

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása